Hlavní obsah

Cáchy neudržely dvougólové vedení a vypadly z Německého poháru

BERLÍN

Nový trenér fotbalistů Cách Jürgen Seeberger má za sebou hořkou premiéru na lavičce druholigového klubu. Jeho svěřenci v úterý v osmifinále Německého poháru neudrželi dvoubrankový náskok a prohráli s Mnichovem 1860 2:3.

Článek

Domácí, v jejichž dresu se neobjevil český útočník Luboš Pecka, přitom dělilo od postupu jen pár minut. Až do 83. minuty vedli 2:0, pak ale přišly velké chvíle hostů. Nejprve snížil Danny Schwarz, dvě minuty nato vyrovnal Mustafa Kucukovic a postup Mnichovu zajistil minutu před koncem Fabian Johnson.

Z cenného postupu se radují fotbalisté Dortmundu, kteří porazili 2:1 Werder Brémy a čtvrtfinále Německého poháru si zahrají po dvanácti letech.

Velký podíl na výhře Borussie měl brankář Marc Ziegler. Dortmund totiž od 80. minuty vedl 2:0, dvě minuty nato ale snížil z penalty Diego a v 85. minutě dostal brazilský záložník šanci k vyrovnání z dalšího pokutového kopu, tentokrát však domácí gólman jeho střelu chytil.

Výsledky - osmifinále:
Cáchy (II. liga) - Mnichov 1860 (II) 2:3 (2:0), Hoffenheim (II) - Hansa Rostock 2:1 (1:0), Wuppertal (III) - Bayern Mnichov 2:5 (2:2), Dortmund - Brémy 2:1 (1:0).

Reklama

Související témata: