Hlavní obsah

Baroš se těší na další zápas, do Čech nepřijede

LIVERPOOL/PRAHA

Milan Baroš nepřijede na pondělní vyhlášení Fotbalisty roku 2003, i když je v nominované desítce. Rozhodl se dát přednost ladění formy po zotavení ze zlomeniny nohy. Proto chce v pondělí nastoupit za rezervní tým Liverpoolu, aby se mohl znovu ukázat trenéru Houllierovi.

Foto: Internet

Milan Baroš

Článek

"Samozřejmě jsem byl pozván, ale domluvili jsme se s trenérem Brücknerem i v klubu, že pro mne bude lepší, když týž den nastoupím za rezervu a odehraji další utkání. Zlomená noha už snese plnou zátěž, nebolí, a já nyní potřebuji co nejvíc zápasů, abych se dostal do herní pohody a byl k dispozici pro zápasy Premiér League," řekl Baroš deníku Právo.

Poprvé od zářijové zlomeniny nohy nastoupil na šedesát minut minulý týden. "Dopadlo to dobře, jen se potřebuji zbavit určitého ostychu. Když to přeženu, aby mě někdo přepálil, noha vydržela a já se přesvědčil, že opravdu mohu jít do všeho. Tento čtvrtek mě čeká další utkání za rezervu Liverpoolu proti béčku Aston Villy. Moc se těším. Zápas bych měl hrát celý. Přál bych si, aby mě Houllier v neděli posadil alespoň na lavičku v pohárovém utkání s Portsmouthem a třeba poslal na trávník jen na pár minut. Byla by to pro mne veliká motivace, do dalšího tréninku," dodal reprezentační útočník.

Reklama

Související témata: