Hlavní obsah

Nejkrásnější dárek? Sexy fanynka to po výhře svých miláčků pořádně rozjela

Pro fanoušky fotbalové Barcelony není nic sladšího než výhra nad Realem Madrid. Když se k tomu ale rozhodne přidat speciální bonus krásná modelka, je pocit štěstí nejspíš dokonalý. A Judit Benaventeovou tři góly v síti Bílého baletu pořádně rozpálily. Na sociální síti se ukázala osmadvacetiletá kráska na posteli skoro nahá, společnost modelce dělala vlajka klubu z Camp Nou.

Foto: Sport.cz

Krásná modelka Judit Benaventeová je velkou fanynkou fotbalové Barcelony. Když Katalánci vyhráli nad Realem Madrid, zveřejnila půvabná fanynka sexy fotografie na internetu.

Článek

El Clásico bylo vánočním fotbalovým hitem pro fanoušky na celém světě. Real Madrid dostal nařezáno, prohrál 0:3 a Barcelona se spolu se svými příznivci topila ve štěstí. Obránce Piqué neváhal za víno utratit 136 tisíc korun, když tvrdil, že peníze určitě stojí za to, když se vyhraje nad velkým rivalem.

A pořádně to rozbalila také jedna z největších fanynek Barcy - modelka Judit Benaventeová. Kráska, která fotila pro prestižní magazín Playboy, na oslavu vítězství zveřejnila na internetu pořádně žhavé fotky.

Fanoušci nestačili zírat a možná byli stejně nadšení jako ve chvíli, kdy lovil míč ze sítě brankář Realu. No řekněte, že to modelce oděné jen do kalhotek, slušelo... A jelikož se hrál zápas 23. prosince, byl to pro řadu fanoušků i krásný dárek pod stromeček.

Reklama

Související témata: