Hlavní obsah

Ivana možná přestoupí ze Slavie do Slovanu Bratislava

BRATISLAVA

Slovenský fotbalista Milan Ivana asi změní dres. Podle slovenského deníku Šport má namířeno ze Slavie Praha do Slovanu Bratislava. Zájem úřadujícího mistra Slovenska potvrdil také trenér Slovanu Dušan Uhrin. „Milan je typem fotbalisty, který splňuje moje představy," prohlásil. Jednání mezi Slavií a Slovanem ohledně další budoucnosti útočníka Ivany potvrdil i pražský klub.

Článek

Českému trenérovi Slovanu Uhrinovi by se Ivana náramně hodil před boji o Ligu mistrů. "Především v případě, když nevíme, jak se vyvine zranění Obžery. Ivana je použitelný jak ve středu pole tak i v útoku. Zatím ještě s námi netrénoval, proto s jeho službami nepočítám na nedělní zápas s Trnavou. Chtěli bychom ho nasadit až na souboj s Olympiakosem“ uvedl Uhrin.

Z tohoto vyjádření je podle deníku Šport zjevné, že dohoda mezi funkcionáři zainteresovaných klubů může být hotovou záležitostí. Údajně chybí pouze souhlas 25letého Ivany. "Mohu potvrdit, že v současnosti probíhají intenzívní jednání mezi oběma kluby," uvedl ředitel komunikace Slavie Praha Ondřej Zlámal.

Slovan Bratislava se utká s Olympiakosem Pireus ve třetím předkole Ligy mistrů ve středu 29. července 2009. Odveta se odehraje 5. srpna 2009.

Reklama

Související témata: