Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka prohrál i druhý souboj!

Po prvním duelu jsme všichni očekávali, že Luďěk Zelenka udělá vše pro vstřelení vyrovnávací branky. Jeho družina Zelenkovi ale moc branek nepřinesla, a proto se opět musí poroučet před svým mladším sokem! Jak hodnotí uplynulé kolo oba aktéři souboje?

Michal Hrdlička vyhrává i ve druhém duelu

Článek
Fotogalerie

Žádná sláva, ale na Luďka to stačilo!

"Po velkém úspěchu z minulého kola, kdy jsem se umístil v první šedesátce všech hráčů, si teď musím posypat popel na hlavu. Tentokrát opravdu vše dopadlo jinak, než jsem předpovídal a k tomu všemu se přidala i trocha smůly. Někteří hráči třeba vůbec nenastoupili (Kolář), jiní, co mě minule nadchli, pro změnu hodně zklamali (Kušnír) a borci, na které jsem hodně sázel, předvedli spíš průměr (Lafata, Hušbauer).

Z mé jedenáctky tak oslnil v podstatě jen Krejčí, který se blýskl dvěma trefami. Škoda, že jsem z něj neudělal kapitána. I tak mi zajistil hezkých 15 bodů. Nebýt jeho, byl by to totální průšvih. Ani tak to ale se získanými 29 body není vůbec žádná sláva.

Jediné co mě hřeje, je fakt, že jsem porazil svého úhlavního nepřítele Luďka Zelenku, který je ještě trapnější než já. Zachránit ho může už jen významný příspěvek Štohanzla, protože zápas jeho Boleslavi byl odložen.

Ze svého špatného výsledku se chci poučit a pevně věřím, že to příště bude lepší!"

Luděk Zelenka doufá, že potřetí už to konečně vyjde!

"Tyto řádky se mi nepíší vůbec dobře, musím totiž, ač nerad, potvrdit výše popsaný rozbor mého soka Michala Hrdličky.

Můj tým zatím získal pouhých 21 bodů, sice bez zmiňovaného Štohanzla, ale i tak je to výsledek strašidelný! Defenzivu jsem postavil na hráčích Slovácka a Budějovic a to se nevyplatilo. Celá defenzivní pětka mi získala shodně po dvou bodech! K tomu jsem v záloze taky jako Michal vsadil na Koláře, který kvůli viróze nenastoupil a pustil tak na hřiště Kovaříka, kterého jsem na poslední chvíli vyškrtl. Samozřejmě že si připsal gól a asistenci!

V útoku jsem vsadil na Pitáka a Doška, který byl navíc kapitánem a zisk pouhých 4 bodů je výkon pod jeho možnosti!

Těžko jsem si mohl představit smolnější kolo a mrzí to o to víc, že jsem si na sestavě dal opravdu záležet. Ale asi jsem dostatečně nešel štěstíčku naproti!

Tímto bych se chtěl ještě poklonit všem trenérům, kteří ve 20. kole získali více než 40 bodů! Klobouk dolů.

....a Michale, 21.kolo bude moje!"

Reklama