Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Invaze neúprosných slávistů a kanonýr ze zálohy Pilík

Praha

Bitva dvou pohárových zástupců a velké pražské derby, to byly dva nejlákavější zápasy víkendu, jež se odehrály před patřičnou diváckou kulisou. Plzeň otočila duel s Libercem a Slavia pak dokonale zaskočila Spartu, což se v nominaci do ideální jedenáctky 8. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz muselo projevit.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 8. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Slovan sahal v Plzni po senzaci. A i když své snažení nakonec k bodovému zisku nedotáhl, alespoň obránce Pokorného v sestavě má. Viktorii spasil především záložník Petržela, který připravil oba góly, o vyrovnání se pak znovu postaral podzimní kanonýr Ďuriš.

Sparta se v Edenu nechala zaskočit nasazením slávistů, a tak neúprosní sešívaní slaví nečekanou výhru. Jediný gól derby obstaral záložník Zmrhal, velkou práci v rychlém přechodu do útoku odvedl legionář Kenija. Slávisté se mohli spolehnout také na neúprosné obránce s exsparťanem Delim v první řadě...

Individuálním výkonem kola pak je samozřejmě hattrick příbramského záložníka Pilíka proti Jihlavě. V Jablonci se blýskl mladoboleslavský obránce Bořil, vynikající formu proti klokanům předvedl na Slovácku brankář Heča.

Teplice porazily Baník díky jediné trefě obránce Jablonského. Brno se pak konečně může spolehnout na probuzeného kanonýra Řezníčka, který se dvěma trefami postaral o výhru na Dukle.

Sestava 8. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Heča (Slovácko) - Bořil (Mladá Boleslav), Deli (Slavia), Jablonský (Teplice), Pokorný (Liberec) - Petržela (Plzeň), Zmrhal (Slavia), Kenija (Slavia), T. Pilík (Příbram) - Ďuriš (Plzeň), Řezníček (Brno).

Reklama

Související témata: