Hlavní obsah

Za zraněné útočníky zaskočí ve Vítkovicích Bartovič z Liberce

Dlouhodobá zranění slovenských útočníků vyřešily hokejové Vítkovice příchodem třetího. Minimálně do poloviny ledna příštího roku zaskočí za Rastislava Deje a Radoslava Tybora 36letý Bílý tygr z Liberce Milan Bartovič.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Radost hráčů z Vítkovic v Plzni

Článek

„Je to zkušený hráč, který v minulosti hrál v NHL i v KHL, reprezentoval na olympijských hrách. V tuto chvíli jsme domluvení na výpomoci do 15. ledna," řekl k útočné posile Vítkovice hlavní trenér a generální manažer klubu Jakub Petr.

Vítkovice hrají v pátek v Litvínově a k utkání vyrazily už dnes. Vicemistr světa z roku 2012 se proto k týmu připojí v Chomutově, kde se ostravský klub na utkání připravuje a kam to má Bartovič z Liberce blíž než do Ostravy.

„Od čtvrtečního rána pracujeme na tom, aby bylo vše legislativně v pořádku dotaženo a Milan mohl na ledě Litvínova nastoupit. Stejně tak počítáme s jeho startem v neděli proti Liberci. Mezi kluby není žádná dohoda o tom, že by proti svému klubu nemohl hrát," doplnil Petr. Odchovanec Dukly Trenčín odehrál v extralize 290 utkání, v nichž nastřílel 91 gólů.

Reklama