Hlavní obsah

Jágr kvůli tříslům nedohrál zápas

WASHINGTON

Sotva se český útočník Jaromír Jágr dostal do parádní formy, už o se bez něj Washington musel obejít. Jednatřicetiletý hokejista si ve středečním zápase v Buffalu poranil třísla a po necelých sedmi minutách ze zápasu odstoupil. Washington Jágra zařadil na přechodnou dobu na listinu zraněných hráčů, ale prý se nejedná o nic vážného.

Foto: ČTK

Jaromír Jágr

Článek

Ještě než se Jágr zranil, stačil přihrát ve druhé minutě Robertu Langovi na úvodní gól. Jak vážné Jágrovo zranění je, zatím není jasné. "Ani nevím, kdy přesně se to stalo," řekl trenér Bruce Cassidy. "Jen jsem se dozvěděl, že už se na led nevrátí," dodal.

"Je těžké, když ztratíte jednoho z klíčových hráčů. Ale není to konec světa, musíme všichni ještě více zabrat," burcoval ostatní Robert Lang, jenž je momentálně nejproduktivnějším hráčem Washingtonu. V tomto ročníku Jágr zatím nechyběl v sestavě Washingtonu ani jednou.

Dohady o výměně sílí

Od včerejška navíc znovu NHL kolují zprávy o Jágrově brzkém odchodu do New Yorku k místním Rangers. Dohoda mezi oběma kluby je prý nyní vlemi blízko ke spokojenosti obou stran. O Jágra navíc projevil zájem i Detroit.

Reklama

Související témata: