Hlavní obsah

Benešová může v Monterrey srovnat bilanci s veteránkou Craybasovou

Šest českých tenistek startuje na rozbíhajícím se turnaji v Monterrey. V Mexiku se představí i Iveta Benešová, která v prvním kole změří síly s Američankou Jill Craybasovou. Vítězka se poté může utkat s nejvýše nasazenou Srbkou Jelenou Jankovičovou. Celková vítězka si z Monterrey odveze 37 tisíc dolarů a 280 bodů do žebříčku WTA.

Foto: Michael Caronna, Reuters

Iveta Benešová během utkání proti Marii Šarapovové v Tokiu

Článek

Již pětatřicetiletá Craybasová na úvod sezóny vypadla v prvním kole v Aucklandu, stejně jako v Sydney, kde postoupila z kvalifikace. Na Australian Open ji hned na úvod vyřadila česká tenistka Petra Kvitová. V žebříčku WTA je rodačka z Providence na 82. místě.

Mostecká rodačka Benešová je světovou dvaapadesátkou, letos sedmadvacetiletá hráčka postoupila do druhého kola Australian Open, vyřadila ji Ruska Zvonarevová. Předtím Benešová prohrála v prvním kole v Brisbane a v Hobartu.

Obě tenistky se utkaly třikrát, ve dvou případech se radovala Craybasová. Američanka hladce zvítězila na US Open v roce 2006 a v Acapulcu o dva roky později. Benešová vyhrál úvodní vzájemný duel v roce 2003 v Quebecu.

Na vítězství Craybasové si můžete vsadit v kursu 1,8, stejný kurs 1,8 vypsali bookmakeři Tipsportu na výhru Benešové.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama