Hlavní obsah

Rashfordova narozeninová oslava byla podle trenéra United nepřijatelná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Útočník Manchesteru United Marcus Rashford řádně naštval trenéra Erika ten Haga narozeninovou oslavou, kterou minulý týden uspořádal jen krátce po prohře 0:3 v derby s City. Nizozemský kouč takové chování označil na tiskové konferenci před víkendovým programem Premier League za nepřijatelné. S hráčem si prý o tom důrazně promluvil, k disciplinárním trestům ale sahat nehodlá.

Foto: Dave Thompson, ČTK/AP

Útočník Manchesteru United Marcus Rashford.

Článek

Rashford měl narozeniny tento týden v úterý, už v neděli ale uspořádal předem plánovanou oslavu v exkluzivním manchesterském klubu. Jen několik hodin předtím ale se spoluhráči prohráli derby s rivaly z City. „Je to nepřijatelné. Řekl jsem mu to. On se omluvil a tím to končí,“ konstatoval Ten Hag.

Jedna chyba, které se dopustil mimo hřiště, ale podle trenéra neznamená, že hráče hned vyřadí z týmu. „Udělal jednu chybu. Jsem si ale jistý, že udělá všechno pro to, aby týmu pomohl, podal dobrý výkon a pomohl nám vyhrát,“ uzavřel kauzu před dnešní duelem s Fulhamem.

Do zápasu ale Rashford nakonec stejně nezasáhne, do hry ho nepustí zranění z tréninku. „Jel s námi, ale nepůjde to. Ráno byl na vyšetření, ale noha není úplně v pořádku. Není fit,“ řekl Ten Hag pro TNT Sports.