Hlavní obsah

Mladé Boleslavi pomohou v boji o extraligu Šindel, Káňa a Gulaši

MLADÁ BOLESLAV

Tři posily získali pro boj o postup do extraligy hokejisté prvoligové Mladé Boleslavi. Díky střídavým startům, které si ambiciózní klub vyřídil již koncem ledna, obléknou dres aktuálně čtvrté týmu druhé nejvyšší soutěže útočník Jakub Šindel z Plzně a vítkovická dvojice Tomáš Káňa, Michal Gulaši.

Článek

Všichni tři bývalí juniorští reprezentanti by měli dres Mladé Boleslavi obléct poprvé v sobotu.

Dvacetiletý Šindel odehrál v letošní sezoně za Plzeň 50 zápasů, ve kterých vstřelil šestnáct branek a připsal si deset asistencí. Lepší bilancí se v západočeském klubu, který nepostoupil do play off a obsadil v nejvyšší soutěži třináctou pozici, mohl pochlubit jen Tomáš Divíšek.

Ve středočeském klubu se opět potká se svým otcem Jaromírem Šindelem, který zde působí jako sportovní ředitel.

Devatenáctiletý Káňa, který startoval na letošním světovém šampionátu dvacetiletých ve Švédsku, nasbíral ve 44 extraligových zápasech šestnáct bodů za devět gólů a sedm asistencí. O rok starší obránce Gulaši má na svém kontě dvě branky a sedm finálních přihrávek.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se konal v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostila města Praha a Ostrava. Zlatou medaili získala česká reprezentace. Kompletní výsledky MS v hokeji 2024 najdete zde.