Hlavní obsah

Ronaldinho si namlouval švédskou fotbalistku, ta ho ale odmítla

STOCKHOLM

Brazilský míčový kouzelník Ronaldinho neměl na olympijských hrách v Pekingu myšlenky upřené výhradně na fotbal, ale také na krásy něžného pohlaví. Když se prý v pekingském hotelu potkal s Johannou Almgrenovou hrající za švédskou reprezentaci, zalíbila se mu natolik, že ji hned požádal o ruku.

Článek

Čtyřiadvacetiletá fotbalistka zrovna podepisovala fotky čínským fanouškům, když ji zahlédl někdejší nejlepší světový fotbalista. "Šel přímo ke mně, pohlédl mi do očí, vzal moji ruku a políbil ji. Skoro jsem omdlela," popsala příhodu Almgrenová stockholmskému deníku.

Ronaldinhova špatná angličtina a podobně nedostačující španělština Švédky údajně bránily mezi oběma v další komunikaci, než si Ronaldinho zavolal jednoho ze spoluhráčů. "Ten mi řekl, že mě Ronaldinho žádá o ruku. Byla jsem překvapená a hned odpověděla ne. Mám doma přítele a budu ho muset uklidnit, až mu budu o schůzce vyprávět," vysvětlovala.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.