Hlavní obsah

O Ondřeji Kašem coby hvězdě extraligy, restartu Simona i o úvahách Krejčího. Vyjede ještě Jágr na led?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina extraligových týmů už v rámci přípravy na novou sezonu vyjela na led, ty zbývající to čeká v nejbližších dnech. Hokejoví redaktoři Sport.cz Martin Kézr a Jan Škvor v podcastu Za mantinelem rozebírají letní dění v klubech nejvyšší soutěže. Na jakých adresách došlo k velkému průvanu, kde naopak přišly jen kosmetické změny? Bude litvínovská akvizice Ondřej Kaše hvězdou extraligy a zvládne Dominik Simon na zkoušce v Českých Budějovicích restartovat svou kariéru? Nejen to v novém dílu Za mantinelem.

Podcast Za Mantinelem o Ondřeji Kašem coby hvězdě extraligy, restartu Simona i o myšlenkách KrejčíhoVideo: Sport.cz

 
Článek

Litvínov během pauzy přivedl do útoku nejen Davida Kašeho, ale i jeho o rok staršího bratra Ondřeje, jenž posledních sedm sezon strávil v NHL. Oba redaktoři se shodují, že pokud Ondřeji Kašemu vydrží zdraví - vždyť v minulé sezoně kvůli zranění v oblasti hlavy odehrál jediný zápas - může se stát jednou z hvězd extraligy, na kterou se vyplatí chodit dívat na stadiony.

O comeback se bude pokoušet další forvard se zkušenostmi z nejslavnější hokejové ligy světa Dominik Simon. Tomu minulá sezona ve Spartě vinou osobních problémů nevyšla, nyní bude chtít uspět v Motoru, kam přišel zatím na zkoušku.

„Dominik Simon si v posledních letech procházel osobními problémy a musel na sobě zapracovat, aby se mu podařilo nastavit si hlavu na hokej. V českých Budějovicích na něj nebude zdaleka tak velký tlak jako ve Spartě, což by mohlo hrát v jeho prospěch," míní Škvor.

Řeč však přišla i na další mužstva i hráče. Je reálné, že by se David Krejčí v průběhu sezony objevil v dresu Olomouce, v níž strávil už předminulý ročník? A dočkají se ještě fanoušci na ledě kladenského majitele Jaromíra Jágra?

Nejen tato témata se řeší v novém dílu podcastu Za mantinelem.

Reklama