Hlavní obsah

Jarolím si připadá v Hamburku pronásledovaný a možná odejde

HAMBURK

Český fotbalista David Jarolím přemýšlí, že v létě odejde z bundesligy. Reprezentační záložník si myslí, že je v německém fotbale nežádoucí osobou a je proti němu vedena kampaň. Jarolím si stěžuje, že mu protihráči i funkcionáři řady klubů nadávají do simulantů.

Článek

"Uvažuji o tom, že bych z Německa měl odejít," prohlásil Jarolím po sobotním utkání s Bielefeldem, které pro něj předčasně skončilo po strkanici a následné červené kartě. Toto vyloučení prý na jeho rozhodování vliv nemá.

"Nejdřív si chtěl vymodlit přímý kop, pak vyprovokoval strkanici a v ní mě napadl tam, kde to hodně bolí. Jasná červená," popsal vyhrocené momenty Manfred Schuler, jehož Jarolím chytil v rozkroku.

Osmadvacetiletý český hráč svého zkratu po zápase zprvu litoval, pak ale přítomné novináře překvapil. "Pro tohle není omluva, neměl jsem to dělat. Ale nezávisle na tom cítím, že je proti mně vedena kampaň, z níž mi je na zvracení. Fotbal v Německu mě už vůbec nebaví," prohlásil Jarolím.

Za Hamburk hraje od roku 2003. Předtím odchovanec pražské Slavie působil v Norimberku a v Bayernu Mnichov, v jehož mládežnické akademii fotbalově vyrůstal.

Reklama

Související témata: