Hlavní obsah

Fotbalista Fenin je po operaci třísla, zmešká celou přípravu

FRANKFURT NAD MOHANEM

Minimálně do začátku sezóny bude chybět Eintrachtu Frankfurt český fotbalista Martin Fenin. Dvaadvacetiletý útočník si totiž od začátku přípravy stěžoval na bolest v tříslech a nakonec se rozhodl pro operaci. Ve středu se v Berlíně podrobil zákroku na pravé straně a navíc není vyloučeno, že podobně dopadne i jeho levé tříslo.

Článek

Podle informací magazínu Kicker má Fenin dlouhodobě oslabená třísla. Po operaci by měl zmeškat celou přípravu a zřejmě i úvod sezony. Ta v Německu začne ve druhé polovině srpna, což znamená minimálně dvouměsíční absenci.

"Doufáme, že už během úvodní fáze sezóny by mohl být k dispozici," uvedl v tiskovém prohlášení předseda představenstva Eintrachtu Heribert Bruchhagen. Přípravu, a tedy i červencový přátelský zápas proti bývalým spoluhráčům z Teplic, prý ale zcela určitě zmešká. Minimálně do pátku zůstane v nemocnici a mezitím se rozhodne, zda mu specialista Jens Krüger odoperuje i druhou stranu.

Feninovo zranění přidělalo další vrásky na čele nového trenéra Michaela Skibbeho, který se už musí vyrovnat i s rekonvalescencí kapitána Ioannise Amanatidise. Fenin byl v uplynulé sezoně s pěti góly druhým nejlepším střelcem trápícího se Frankfurtu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.