Hlavní obsah

Drobný při prvním startu za Hamburk dostal pět gólů

BERLÍN

Českému fotbalovému brankáři Jaroslavu Drobnému se první start v základní sestavě Hamburku příliš nevydařil. V druhém kole Německého poháru dostal pět gólů a jeho tým vypadl po prohře 2:5.

Foto: Axel Heimken, ČTK/AP

Český brankář Jaroslav Drobný v dresu Hamburku

Článek

Zápas ve Frankfurtu měl dva dvougólové střelce. Za domácí se trefil Theofanis Gekas, v jediným střelcem Hamburku byl Mladen Petrič, který si navíc dal vlastní gól. Zbývající branky Eintrachtu přidali Caio a z penalty Halil Altintop.

Jednatřicetiletý Drobný do Hamburku přišel v létě z Herthy Berlín. Za tým z přístavního města nastoupil poprvé minulý pátek, kdy po Rostově zranění dochytal bundesligový zápas s Bayernem Mnichov a přispěl k bezbrankové remíze. Zápas s Frankfurtem byl pro českého brankáře prvním startem od začátku.

Nedařilo se ani ligovému lídrovi z Mohuče, který prohrál na hřišti druholigových Cách. Za domácí se trefili Benjamun Auer a Marco Höger, za hosty snížil Adam Szalai.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.