Hlavní obsah

Fotbaloví reprezentanti se poprali v baru v centru Prahy

PRAHA

Čtyři hráči české fotbalové reprezentace se údajně v noci z pondělí zapojili do potyčky před pražským barem Kozička nedaleko Staroměstského náměstí. Aktéry v incidentu, který měl vyprovokovat jeden z návštěvníků oblíbeného podniku, měli být údajně Milan Baroš, Tomáš Ujfaluši, Radoslav Kováč, a Martin Fenin.

Článek

"Nad ránem jsem se dostal do potyčky s jedním z návštěvníků baru, kde jsme společně s kamarády trávili volný večer. Jeden z kamarádů byl napaden a já jsem se ho rozhodl zastat. Následná rvačka ale skončila bez vážných následků," cituje Martina Fenina prohlášení agentury Sport Invest. Samotný hráč nezvedal k vyjádření telefon.

O celé události byl informován i hráčský agent Pavel Zíka, jenž zastupuje Fenina a Kováče. "Celý den jsem vyřizoval jednání kolem přestupů Papadopulose a Kušníra, o incidentu mám jen kusé informace. Nicméně už jsem hráčům vzkázal, že pokud se stala chyba na jejich straně, aby se k celé situaci postavili chlapsky," řekl Zíka Sport.cz.

Podle serveru Blesk.cz, který přinesl informaci o incidentu jako první, byli fotbalisté napadeni nejdřív slovně a pak se všichni dostali do strkanice, při které dokonce tekla krev.

Všichni čtyři fotbalisté byli členy ambiciózního českého týmu, který na posledním ME vypadl už po základní skupině. Turnaj přitom měli Češi rozehraný dobře a v klíčovém zápase s Tureckem vedli ještě patnáct minut před koncem o dvě branky. Jenže soupeř dokázal ještě skóre otočit a postoupil na jejich úkor do čtvrtfinále. Někteří fanoušci nesli porážku hodně těžce a spílali hráčům za jejich selhání.

Reklama

  Plzeň - Slovácko dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
  Sparta - Slavia dnes 17 : 30
20240511T17 : 30:00+0200
Sparta vs. Slavia
Sparta vs. Slavia
Sparta
Slavia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.