Hlavní obsah

Bulvární plátky v USA netrpělivě očekávají Beckhama

LOS ANGELES

Paparazziové v pohotovosti, první stránky novin zaplněné palcovými titulky a přípravy v plném proudu. To všechno provází Davida Beckhama, který se rozhodl strávit následujících pět let fotbalové kariéry v zemi, kde fotbal o mnoho délek prohrává s řadou dalších sportů. Ovšem podpisem smlouvy s klubem Los Angeles Galaxy Beckham s rodinou přesídlí do země a části světa, která nejlépe dokáže ocenit jejich hvězdné kvality.

Foto: http://vietnamnet.vn/

Manželé Beckhamovi

Článek

A nebude ani tolik záležet na tom, kolik gólů David za svůj klub nasází, jako na tom, v jakém účesu se představí a kolikrát si Victoria vyjde nakoupit do místních obchodů, píše dnes místní tisk.

Ačkoli v USA nepatří mezi nejznámější jména, očekává se, že pár, kterému britská média říkají "Posh a Becks", se brzy stane jedním z nejzářivějších v Hollywoodu. "Nevzpomenu si na muže na téhle planetě, který by vypadal líp," říká Ryan Patterson, producent televizní show Access Hollywood.

Kolik promění Beckham večírků?

Beckham a jeho manželka, bývalá zpěvačka dívčí kapely Spice Girls Victoria "Posh Spice" Adamsová, podle něj zaplní v novinách víc stránek tím, jak žijí a jak se oblékají, než počtem proměněných penalt v Los Angeles, které tradičně mluví víc o večírcích než o fotbale.

Beckhamovi přinesou závan svěžího vzduchu mezi hvězdy typu Britney Spearsové, Paris Hiltonové a Lindsay Lohanové, které už odhalily tolik, že víc to ani nejde. A mohli by zaplnit prostor, který vznikl po párech, jako je Angelina Jolieová s Bradem Pittem a Tom Cruise s Katie Holmesovou, kteří před časem omezili vlastní publicitu, aby mohli v klidu vychovávat děti.

S Tomem Cruisem jsou kamarádi

"Jsme tím opravdu vzrušení. David a Victoria by se mohli stát nejzajímavějším párem v Hollywoodu. Je tu velké, uprázdněné místo," říká Ken Baker z časopisu Us Weekly. "Budeme muset pravděpodobně přibrat nějaké lidi navíc, abychom ´beckhamovskou´ agendu zvládli," žertuje. Beckhamovi se už spřátelili s manželským párem Cruise-Holmesová, na jejichž italské svatbě byli v loňském roce jako hosté a Victoria byla viděna, jak v bohatých čtvrtích Malibu a Bel-Air pátrá po vhodném domě ke koupi.

David už vede fotbalovou školu pro mladé hráče v Los Angeles. "Victoria přátelům řekla, že se jí Los Angeles líbí a je ráda, že je v Hollywoodu. Už byla v restauraci The Ivy a v The Polo Lounge a na módních přehlídkách. Myslím, že je každý uvítá, protože jsou to nové, neokoukané tváře," dodává Baker.

Nový "zlatý pár" je na světě

I Američany, kteří nesledují fotbal, zajímají Beckhamovi jako celebrity. "Je kolem nich mystika," říká Patterson. "On je nádherný, ona je nádherná, udává tón módě. Žijí neuvěřitelně nádherný život smetánky. A to lidi fascinuje."

Zkrátka s Davidem a Victorií Beckhamovými získal Hollywood nový "zlatý pár", poznamenává Gary Morgan, šéf tiskové agentury Splash News, která se specializuje na celebrity. "Myslím, že je tu uvítají s otevřenou náručí. Jsou přátelé s Katie a Tomem, mají otevřené dveře ke společenskému životu Hollywoodu. Navíc už teď jsou hodně orientovaní na show, přirozeně sem zapadnou," soudí.

Je jisté, že i v Los Angeles budou terčem paparazziů. "Počítám, že ve Španělsku jsou jisté fotoagentury, kterým klesnou zisky o 90 procent, až Beckhamovi odjedou," říká Morgan o posledním Beckhamově působišti ve španělském Madridu. Ale pro americké lovce snímků celebrit se otvírají zajímavé časy. "Taková fotka Beckhamových dětí, jak si čutají s Tomem Cruisem, to by byl dynamit," dodává Morgan.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.