Hlavní obsah

Heinz dal dva góly, na výhru St. Etienne to nestačilo

PAŘÍŽ

Skvělý víkend českých fotbalistů ve francouzské lize dovršil v posledním zápase 22. kola Marek Heinz. V dresu St. Etienne se na hřišti třetího Racingu Lens blýskl dvěma góly. Tým Ivana Haška vedl po prvním poločase už 3:0, ale senzace se nekonala.

Foto: Steilmann Praha

Marek Heinz

Článek

Domácí dokázali po změně stran vyrovnat, na 3:3 upravil už v nastaveném čase svým druhým gólem v zápase Keita. Při dvou posledních brankách už Heinz na hřišti nebyl.

Mezi střelce se už v sobotu zapsali Jan Koller a poprvé ve Francii také Milan Baroš. Heinz je na tom ještě lépe, v sedmi posledních zápasech dal celkem čtyři góly.

Dvě branky v rozmezí tří minut zajistily fotbalistům Auxerre výhru 2:0 nad Nancy. Domácí šli do vedení v 33. minutě, když se přesně trefil reprezentant Pobřeží slonoviny Akalé. Zaskočení hosté záhy inkasovali podruhé po brance Kahlenberga. Auxerre se tak na svého nedělního soupeře dotáhlo a na třinácté příčce na něj ztrácí jediný bod.

Francie - 22. kolo:
Auxerre - Nancy 2:0 (33. Akalé, 36. Kahlenberg), Lens - St. Etienne 3:3 (66. a 90+1. Keita, 88. Coulibaly - 23. a 44. Heinz, 15. Gomis).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.