Hlavní obsah

Nedvěd: Ještě dva roky, pak skončím

TURÍN

Na konci příští sezóny nejspíš ukončí kariéru nejzářivější česká fotbalová hvězda Pavel Nedvěd. Někdejší kapitán národního týmu se v září vzdal reprezentace a v příštích necelých dvou sezónách chce dobýt titul v Lize mistrů. "Stárnu. Mám dva roky na vítězství v Lize mistrů. Pak toho asi nechám," řekl serveru virgilio.it tahoun Juventusu Turín Nedvěd.

Článek

Nedvěd v úterý znovu zářil v dresu Juventusu, když jedinou brankou utkání Ligy mistrů rozhodl v 76. minutě o výhře nad Bayernem Mnichov. Nejlepší fotbalista Evropy loňského roku vzápětí začal uvažovat o tom, že se nezadržitelně blíží konec jeho kariéry.

"Mám v úmyslu nechat fotbalu na konci příští sezóny," citoval pak Nedvěda internetový server virgilio.it. "Hrát na této úrovni není snadné. Občas mě zlobí koleno, ale důležité je, že mě nechá hrát," doplnil vzápětí dvaatřicetiletý záložník, který s českými médii nekomunikuje.

Nedvěd tak potvrdil svá dřívější slova, že vydrží do roku 2006. To mu skončí smlouva v Juventusu, další již nehodlá podepsat.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.