Hlavní obsah

VIDEO: Hvězda PSG Lavezzi podrazil kameramana. Pro zábavu

Marseille

Být kameramanem operujícím přímo na hřišti může být pořádně nebezpečné povolání. Své by o tom mohl vyprávět nejenom muž s kamerou České televize, do něhož po vyloučení strčil nakvašený Tomáš Řepka, ale také francouzský kameraman, který snímal pocity fotbalistů Paris Saint-Germain po vítězství nad Marseille 2:1. Toho k zemi poslal Ezequiel Lavezzi.

Ezequiel Lavezzi srazil kameramana.

 
Článek

Radost měli hráči z hlavního města Francie obrovskou. Na půdě Marseille prohrávali od 34. minuty po proměněné penaltě Ayewa 0:1, před zákrokem byl navíc vyloučený Motta a Ibrahimovic a spol. museli dohrávat zápas o deseti. Na konci první půle ale vyrovnal Maxwell a tři body za výhru hostům zařídil taktéž z pokutového kopu Ibrahimovic.

Švédský snajpr musel v 75. minutě pro drobné zranění střídat a právě Ibrahimovicův kotník snímal kameraman po konečném hvizdu, když všichni fotbalisté směřovali do kabin. Lavezzi ho ale předběhl, skrčil se a pracující muž přes něj přepadl. Při pádu samozřejmě upustil těžkou kameru a překvapivě se rozhlížel, aby zjistil, co se stalo.

Brzy mu ale bylo všechno jasné. Lavezzi vyskočil rychle na nohy a jeho spoluhráči se pochechtávali. Mezi nimi i největší hvězda týmu Ibrahimovic.

Fotbalisté Paris Saint-Germain jsou ve francouzské Ligue 1 na druhém místě. S vedoucím Monakem však mají stejný počet bodů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.