Hlavní obsah

VIDEO: Zoufalý brankář jen koukal, jak jeho kolega překopl celé hřiště a slavil gól

La Roche-sur-Yon

Šlo jen o chvilkovou nepozornost, podcenění situace nebo záměrně pustil takový laciný gól? Odpověď na tuto otázku by asi rádi znali fanoušci francouzského celku La Roche - jejich brankář totiž v utkání Francouzského poháru proti celku CA Bastia nepochopitelně pustil střelu svého kolegy přes celé hřiště.

Brankář překopl celé hřiště a vstřelil gól.

 
Článek

V základní hrací době žádný gól nepadl a tak se na stadiónku La Roche prodlužovalo. Hosté z Bastie sice dohrávali v deseti lidech, ale i to jim k postupu nakonec stačilo. Ve svých řadách totiž našli nového kanonýra a strážce tyčí zároveň - brankáře Antoina Philippona.

Ten nejprve ve 107. minutě rychle vykopl míč na jednoho z hostujících útočníků, jenže pas byl tak dlouhý, že doletěl až na hranici pokutového území. Tam se odrazil od trávníku a skončil až v síti, domácí brankář totiž jen v klidu pozoroval, jak balón míří za jeho záda, aniž by se pokusil ho nějakým způsobem zastavit. Za další dvě minuty přidala Bastia druhý gól a na konečných 3:0 pro hosty upravil v 115. minutě svou druhou trefou brankář Philippon. Byl to skutečně hodně podivný zápas.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.