Hlavní obsah

Rozehnala si vyhlédli v Paris St. Germain

PAŘÍŽ

Fotbalový obránce David Rozehnal by měl v nejbližších dnech přestoupit z týmu belgického mistra FC Bruggy do Paris St. Germain. Zástupce francouzského klubu Jean- Michel Moutier agentuře AFP řekl, že pro českého reprezentanta mají v Parku princů připravenou smlouvu na čtyři roky. "Už se řeší jen poslední detaily," prohlásil Moutier.

Foto: archiv

David Rozehnal

Článek

Podle hráčova agenta Viktora Koláře však jednání ještě tak daleko nejsou. "Nevidím to tak jednoznačně, ve hře je ještě více klubů," řekl dnes Kolář ČTK. O čtyřiadvacetiletého Rozehnala má velký zájem nováček německé ligy z Kolína nad Rýnem, fotbalistu by chtěly získat také Birmingham, Fulham a Šachtar Doněck.

Nejpravděpodobněji však vypadá přestup do pařížského klubu. "Čekám na telefonát od manažera, až mi řekne, že je to hotové. Mohlo by to být už tento týden, zbývá dořešit pár detailů. Mám z toho velkou radost," uvedl Rozehnal podle serveru sportinglife.

V Bruggách působí dva roky a na další dva má ještě smlouvu. K mání by měl být zhruba za dva milióny eur. Přestup do francouzské ligy prý konzultoval s reprezentačním kolegou Jaroslavem Plašilem z Monaka. "Vím, co mohu čekat. Bude to jiné než v Belgii. Paris St. Germain má skvělou minulost a doufám, že se mnou se mu povede i v budoucnosti," řekl Rozehnal.

Reklama

Související témata: