Hlavní obsah

Fotbalisté Realu chtějí Beckhama zpátky na trávníku

MADRID

Záložník Realu Madrid Guti se postavil za svého týmového kolegu Davida Beckhama. Všichni fotbalisté španělského velkoklubu by podle něj anglického záložníka raději viděli na trávníku než na tribuně. Jen z ochozů sleduje Beckham zápasy od chvíle, kdy oznámil svůj letní přestup do amerického týmu Los Angeles Galaxy.

Článek

Trenér Realu Fabio Capello prohlásil, že Beckhama během zbývajících šesti měsíců jeho smlouvy nezařadí do sestavy, a zatím slovo dodržuje. Bývalý kapitán anglické reprezentace nebyl v nominaci pro žádný z posledních šesti zápasů a naposledy hrál 7. ledna.

Podle Gutiho je to nespravedlivé. "David je můj kamarád a je to skvělý hráč. Rozhodl se pro změnu ve své kariéře a od každého si zaslouží respekt. Všichni bychom ho rádi viděli nejen na tréninku, ale i při hře, ale je to rozhodnutí klubu, které nemůžeme ovlivnit," řekl na dnešní tiskové konferenci.

Capello i sportovní ředitel klubu Predrag Mijatovič tvrdí, že chtějí do týmu zapracovat mladé hráče, kteří by se měli prosadit v budoucnosti.

Reklama