Hlavní obsah

Panathinaikos svoji roli zvládl, píše řecký tisk

ATÉNY

Středeční vítězství fotbalistů Panathinaikosu Atény nad pražskou Spartou bylo výsledkem pevné víry hráčů vítězného mužstva, soudí čtvrteční řecký tisk. Tým prý sice neodehrál zrovna nejlepší představení, ale do odvety si veze klíčovou výhru.

Článek

Podle deníku Ta Nea hrálo řecké mužstvo s klidem a spolehlivě, za svůj projev na trávníku si prý vítězství zasloužilo. Ukázalo, že si může dělat ambice v hlavní soutěži Ligy mistrů a také v domácí lize.

"Právě takové poselství zaslali hráči a trenér Ten Kate krásné Praze," míní korespondent listu. Podle něj by bylo nyní už velkým překvapením, pokud by v odvetě aténské mužstvo středeční vítězství v klidu nezpečetilo.

List Kathimerini uvedl, že Panathinaikos předvedl jak se po dvou a půl letech vrátit do "salonů" Ligy mistrů. Připustil však, že do prvního gólu měl český celek hru absolutně v moci a ani poté "zelení" dlouho nebyli příliš schopní vytvořit si jednoznačnou převahu.

Také deník Ethnos upozornil, že nelze mluvit o převratně kvalitním výkonu řeckého klubu. Hostující fotbalisté ale prý hráli to, co potřebovali, a důležitý krok k postupu mají za sebou.

Reklama

  Real Madrid - Bayern dnes 21 : 00
20240508T21 : 00:00+0200
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid
Bayern
  Real Madrid - Bayern dnes 21 : 00
20240508T21 : 00:00+0200
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid
Bayern
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.