Hlavní obsah

VIDEO: Sudí ukradli Barceloně vítězství! Tady je důkaz, zlobí se ve Španělsku

LONDÝN

Fanoušci fotbalistů Arsenalu Londýn oslavují velký obrat a vítězství nad Barcelonou v osmifinále Ligy mistrů (2:1). Kanonýři otočili zápas po skvělém výkonu ve druhém poločase, jenže podle některých komentářů ve španělských médiích výrazně pomohli domácím k úspěchu rozhodčí, kteří mimo jiné v prvním dějství neuznali údajně regulérní gól Lionela Messiho.

Foto: Eloy Alonso, Reuters

Zklamaný Lionel Messi z Barcelony

Článek

Po něm už mohla vést Barcelona 2:0 a zápas by se pak odvíjel možná úplně jinak. Katalánské listy El Mundo Deportivo a Sport poukazují na to, že sudí Nicola Rizzoli je „přítel Jose Mourinha“, kouče konkurenčního Realu Madrid, a zápas prý ovlivnil v neprospěch Barcelony.

El Mundo Deportivo zmiňuje několik kontroverzních rozhodnutí včetně údajného Messiho ofsajdu, který podle opakovaných záběrů nejspíš odmával pomezní sudí špatně. To dokazuje i důkaz na videu, podle kterého ani Pedro ani Messi před neuznaným gólem v ofsajdu nebyli.

List také upozorňuje na několik faulů, které prošly Alexandru Songovi v době, kdy už měl žlutou kartu.

Nicméně hráči ani trenér Barcelony se k výkonu rozhodčích moc nevyjadřovali. „Vytvořili jsme si tady víc šancí než loni. Hře jsme dominovali a většinou jsme ji měli pod kontrolou. Ale je to ok. Věděli jsme, že Arsenal bude hodně silný a zejména z protiútoků byli domácí hodně nebezpeční. Každopádně máme ještě druhé kolo,“ zhodnotil zápas kouč Barcelony Pep Guardiola.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.