Hlavní obsah

Nestarejte se o můj šatník, odsekl Zidane, když mu zase ruply kalhoty. A tentokrát na zadku!

Manchester/Praha

Má týden na to, aby si našel nového krejčího. Lepšího a spolehlivějšího, než je ten, který mu momentálně šije. Při prvním semifinále Ligy mistrů na Etihad Stadium v Manchesteru totiž trenérovi madridského Realu Zinedinu Zidanovi zase ruply kalhoty. A dokonce v choulostivé partii, takže odhalil zadek a bílé spodní prádlo, které nosí.

Foto: Darren Staples, Reuters

Trenér madridského Bílého baletu Zinédine Zidane.

Článek
Fotogalerie

Už podruhé během jara se dostal trenér Bílého baletu do choulostivé situace. Poprvé při čtvrtfinálové odvetě doma s Wolfsburgem, v úterý v Manchesteru v semifinálové partii se Citizens zase.

A za všechno mohou kalhoty, které mu dvakrát ruply.

Na Santiago Bernabéu v partii proti Vlkům z Wolfsburgu to bylo logické. Bílý balet musel dohánět dvoubrankové manko z prvního střetnutí, takže Zidane prožíval odvetu hodně intenzivně. V jeden moment předvedl výskok s otočkou, při němž se mu roztrhly kalhoty na velké části zadní strany stehna.

V Manchesteru ale dopadl mnohem hůř. Utkání zase prožíval vehementně, a proto žádný div, že kalhoty zase povolily. Pro změnu na zadku, takže Zidane nechtěně předvedl, jaké spodní prádlo nosí.

„Pro mě to nepředstavuje žádný velký problém, takže se nemusíte starat o můj šatník," odsekl francouzský kouč ve službách Realu, když se ho po zápase vyptávali, zda snad nezmění krejčího.

S těmi mají ve Španělsku trenéři zřejmě vůbec potíž. I třeba Guardiolovy kalhoty ruply, když loni dirigoval mnichovský Bayern k vítězství nad Portem. Jenže zatímco u Guardiolových kalhot šlo jen o lehce rozpáraný šev na stehně, Zidane může během krátké doby vyhodit už druhé kalhoty.

Reklama

Související témata: