Hlavní obsah

Hašek odešel od fotbalistů St. Etienne

PRAHA

Český fotbalový trenér Ivan Hašek už v příští sezóně nepovede Saint-Etienne. ČTK řekl, že se s vedením francouzského klubu dohodl na okamžitém ukončení spolupráce. O jeho odchodu se spekulovalo delší dobu kvůli Haškovým neshodám s asistentem Laurentem Rousseyem, který ho vzápětí ve funkci hlavního kouče nahradil. Příštím působištěm českého kouče by mohl být další tým francouzské ligy AS Monako.

Foto: archiv

Ivan Hašek

Článek

"Žádnou konkrétní nabídku na stole nemám. Do této chvíle jsem nemohl s nikým jednat, to mohu až nyní. Teď ale řeším v první řadě stěhování do Prahy, všechno má v rukou můj francouzský manažer," uvedl Hašek, který v minulosti vedl také Racing Štrasburk.

V St. Etienne, které skončilo jedenácté a zůstalo daleko za vytyčeným umístěním do páté příčky, měl smlouvu do června 2008. Před pár dny klubovému vedení předložil podmínky, za kterých by zůstal. Jednou z nich byl příchod bývalého kolegy z československé reprezentace a někdejšího hráče St. Etienne Lubomíra Moravčíka na post asistenta. Předem ale tušil, že v klubu už po své první sezóně skončí.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.