Hlavní obsah

Baroše čeká soud kvůli rychlé jízdě na konci února

LYON

Fotbalového reprezentanta Milana Baroše čeká soud kvůli jízdě v extrémně vysoké rychlosti na francouzské dálnici na konci února. Podle agentury AFP stanovila prokuratura ve městě Trévoux termín na 28. února a zároveň požaduje konfiskaci Barošova vozu Ferrari.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Milan Baroš na srazu fotbalové reprezentace

Článek

Šestadvacetiletému útočníkovi Olympique Lyon naměřila francouzská policie 1. listopadu na dálnici A42 na jihu země rychlost 271 km/hod v úseku, kde byla povolena 'stotřicítka'. Policie mu na místě černé Ferrari 430 Coupé zabavila, stejně jako řidičský průkaz.

Prokuratura podle čtvrtečních informací požaduje pro Baroše zákaz řízení motorových vozidel na území Francie na dobu jednoho roku a pokutu 1500 eur (asi 40 000 korun).

Fotbalista chtěl podle policie svému kamarádovi ukázat, jak motor jeho luxusního vozu ve velké rychlosti krásně šlape, a vytvořil "rychlostní rekord departementu".

Francouzská policie řešila tento týden také přestupek vicemistra světa formule Lewise Hamiltona, kterého zachytil radar na dálnici u města Laon. Proti Barošovi jel ale britský pilot "pouze" 196 km/h. I dvaadvacetiletému jezdci muži zákona zabavili řidičský průkaz a vůz Mercedes.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.