Hlavní obsah

Lyon jen remizoval v Auxerre a potřetí za sebou nevyhrál

PAŘÍŽ

Vedoucí tým francouzské fotbalové ligy Olympique Lyon v sobotu v 10. kole remizoval bez branek na hřišti Auxerre. Úřadující šampión nedokázal využít žádnou z mnoha střeleckých příležitostí a nezopakoval výkon z úterního utkání Ligy mistrů, v kterém přestřílel Steauu Bukurešť na jejím hřišti 5:3. Lyon může po sérii tří ligových utkání bez výhry přijít o vedení, pokud Marseille v neděli porazí Paris St. Germain.

Článek

Bordeaux mělo zápas v Nice slibně rozehraný a zásluhou Wendella a proměněné penalty Cavenaghiho vedlo po hodině už o dvě branky. Šest minut před koncem ale vstřelil kontaktní gól Moulongui a v šesté minutě nastaveného času domácí dokonce vyrovnali, když Remy proměnil druhý pokutový kop v utkání.

Prvního vítězství před domácím publikem se dočkali fotbalisté Lorientu, kteří porazili Nantes jasně 3:0. Monako remizovalo bez branek v Toulouse a po třech ligových prohrách za sebou si připsalo alespoň bod.

Francie - 10. kolo:
Auxerre - Lyon 0:0, Le Havre - Valenciennes 2:1 (23 a 48. Lesage - 1. Pieroni), Lille - Caen 2:2 (9. a 39. Obraniak - 46. Seube, 64. Savidan), Lorient - Nantes 3:0 (31. Abriel, 55. Morel, 76. Gameiro), Nice - Bordeaux 2:2 (84. Moulongui, 90.+6 Remy z pen. - 10. Wendell, 57. Cavenaghi z pen.), Rennes - Le Mans 2:2 (15. Briand, 78. Pagis - 11. Gervinho, 34. Coutadeur z pen.), Toulouse - Monako 0:0.

Reklama

Související témata: