Hlavní obsah

Kocian zůstává koučem slovenských fotbalistů, i když neuspěl

BRATISLAVA

Ján Kocian zůstává trenérem slovenské fotbalové reprezentace, i když už přišla o šanci postoupit na mistrovství Evropy. Po výsledcích v nedávných kvalifikačních zápasech s Irskem a Walesem čelil devětačtyřicetiletý kouč kritice, ale výkonný výbor svazu mu na čtvrtečním zasedání vyslovil důvěru.

Článek

"Můžu potvrdit, že na výkonném výboru dokonce nepadl ani jeden návrh na jeho odvolání," řekl médiím svazový šéf František Laurinec. Soupeř českého týmu ve skupině přišel o možnost zahrát si na Euru po remíze s Irskem a prohře s Walesem 2:5. "K práci pana Kociana máme sice určité technické připomínky, nadále má však naši plnou důvěru," prohlásil Laurinec.

Ten také novinářům sdělil, že zápas s Irskem byl pro slovenskou reprezentaci definitivně posledním, který se odehrál na bratislavském Tehelném poli. "Už jsme dohodnutí, že zbývající domácí duel v této kvalifikaci v říjnu proti San Marinu odehrajeme v Dubnici nad Váhom. Zápasy další kvalifikace bychom chtěli hrávat v Trnavě, nebo Žilině," dodal Laurinec.

Nový národní stadión, který má stát na stejném místě, by se měl začít stavět příští rok v létě.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.