Hlavní obsah

Na zápas Čechů s Kostarikou dorazí "špioni" z Itálie a USA

JABLONEC NAD NISOU

Přípravný zápas českých fotbalistů s Kostarikou poutá také pozornost týmů, s nimiž se výběr kouče Karla Brücknera potká v červnu v základní skupině světového šampionátu v Německu. Do Jablonce nad Nisou zavítají pozorovatelé z USA, s nimiž se Češi utkají 12. června, a z Itálie, se kterou se národní tým poměří 22. června.

Článek

Pod drobnohledem bude i Kostarika. Její výkon přijedou analyzovat pozorovatelé z Německa a Polska, jejichž mužstva se s latinskoamerickým týmem také utkají v základní fázi MS. Na jabloneckou Střelnici dnes zavítají také kluboví skauti - účast dopředu nahlásily Borussia Dortmund, Stuttgart, Hertha Berlín a anglický Bolton Wanderers.

Napilno má rovněž Miroslav Jirkal, který sleduje soupeře pro potřeby české reprezentace. Dnes sice bude v Jablonci, ale už v pátek bude ve Švýcarsku přítomen na utkání Itálie s Ukrajinou. O dva dny později uvidí v Edinburghu souboj Ghany s Koreou. Mezitím se bude probírat záznamy na DVD z utkání Jamajky s Ghanou a USA s Lotyšskem, které neviděl osobně.

Reklama

Související témata: