Hlavní obsah

Ronaldo strávil část noci v nemocnici kvůli bolestem hlavy

KÖNIGSTEIN

Důvodem matného výkonu Brazilce Ronalda v úterním utkání mistrovství světa s Chorvatskem mohly být i zdravotní problémy. Devětadvacetiletý fotbalista strávil část noci na dnešek v nemocnici kvůli bolestem hlavy, dnes by se nicméně měl zúčastnit tréninku.

Článek

Představitelé brazilského týmu na své internetové stránce uvedli, že si Ronaldo stěžoval na bolesti a točení hlavy. "Ronaldo absolvoval lékařské vyšetření a ani jeden z testů neodhalil žádné problémy. Je tedy v normálním stavu a bude na dnešním tréninku," uvedli Brazilci. Anonymní zdroj agentury Reuters již dříve uvedl, že se hvězdný útočník Realu Madrid vrátil z nemocnice do hotelu kolem jedné hodiny v noci.

Nejlepší střelec minulého šampionátu Ronaldo v prvním utkání na turnaji v Německu zcela propadl a po 69 minutách ho vystřídal klubový spoluhráč Robinho. Největší favorité šampionátu i bez Ronaldova gólového příspěvku na úvod mistrovství vyhráli nad Chorvatskem 1:0.

Ronaldova současná situace vyvolává vzpomínku na rok 1998, kdy útočníka před finále MS s Francií postihla až dosud plně nevysvětlená slabost, kvůli níž málem do zápasu nenastoupil. Podle některých pozorovatelů se jeho úterní výkon hodně blížil tomu před osmi lety, Brazilci prý až do jeho vystřídání hráli proti Chorvatům o deseti.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.