Hlavní obsah

Angličtí fotbalisté se vrátili domů v tichosti za svítání

LONDÝN

Takřka v utajení dorazili domů ze světového šampionátu angličtí fotbalisté. Jedni z největších favoritů turnaje vypadli po nedělní osmifinálové prohře 1:4 s Německem, když je v utkání poškodila neuznaná branka záložníka Franka Lamparda. Angličané dnes přiletěli z Jihoafrické republiky do Londýna před půl šestou ráno místního času a vyhnuli se setkání s fanoušky i novináři.

Foto: ČTK/AP

Angličtí fotbalisté Steven Gerrard (dole) a Wayne Rooney vystupují z letadla, které s nimi přiletělo z Jihoafrické republiky.

Článek

Angličané přistáli na letišti Heathrow za rozbřesku, z plochy je přistavené autokary ihned převezly do jednoho ze soukromých terminálů, aby fotbalisty nikdo neobtěžoval. Z letadla jako první vystoupil David Beckham, který o šampionát přišel kvůli zranění, ale do JAR odcestoval jako jeden z členů realizačního týmu.

Z výrazů hráčů, kteří cestovali v šedivých oblecích, bylo patrné, jaké zklamání za sebou mají. Prohra 1:4 s Německem, nejtěžší anglický debakl v historii MS, fotbalisty viditelně tížila ještě dva dny po zápase.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.