Hlavní obsah

Fotbalisté Lokomotivu dvakrát překonali Kinského a jsou druzí

MOSKVA

Fotbalisté Lokomotivu Moskva překonali českého brankáře Saturnu Moskevská oblast Antonína Kinského z penalty a z trestného kopu a v utkání čtvrtého kola ruské ligy díky tomu v sobotu vyhráli na soupeřově hřišti 2:1. Na druhém místě tabulky je dělí tři body od vedoucí Kazaně, která udržela stoprocentní bilanci po domácím vítězství stejným poměrem nad Tomskem.

Foto: ARCHIV

Antonín Kinský - ilustrační foto

Článek

Saturn vedl už od deváté minuty, kdy se trefil bosenský útočník Topič, v nastaveném čase první půle však vyrovnal z penalty Biljaletdinov. Po změně stran vyřešil Kinský několik ošemetných situací, pomohlo mu i břevno, ale narůstající převahu hostů přece jen využil pět minut před koncem Syčov, jehož tečovanou střelu z přímého kopu už český brankář nedokázal zneškodnit.

CSKA Moskva poprvé v novém ligovém ročníku prohrál, v čečenské metropoli podlehl Těreku Groznyj 0:1. Nováček, v jehož obraně odehrál celý zápas bývalý sparťan Zabavník, si tak připsal druhou výhru za sebou, v 65. minutě o ní rozhodl Kuzmičev. Vicemistr světa do 20 let Luboš Kalouda se do sestavy moskevského celku opět nedostal.

Rusko - 4. kolo:
Groznyj - CSKA Moskva 1:0, Saturn MO - Lokomotiv Moskva 1:2, Kazaň - Tomsk 2:1.

Reklama

Související témata: