Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalista se v Brazílii omluvil za faul polibkem, pak to schytal od přítelkyně

RIO DE JANEIRO

Na fotbalových trávnících jsou k vidění rozmanité situace. Omluvit se faulovanému protihráči bývá pro mnohé primadony docela problém, ale najdou se i výjimky. Na opačné straně fotbalového spektra je případ, který se odehrál před pár dny při utkání v Brazílii. Omluva se totiž změnila v nevídanou něžnost a její autor má co vysvětlovat přítelkyni.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Chlapácký záložník Flamenga Williams složil nevybíravým způsobem protihráce Philippe Couthina z týmu Vasco de Gama. Talentovaného mladíka zákrok určitě zabolel, protože zůstal ležet na trávníku. Williams, který je jedním z nejtrestanějších hráčů tamější ligy, se zalekl dalšího červeného trestu a předvedl něco velice neočekávaného.

Zraněnému se nesnažil, jak bývá obvyklé, pomoci na nohy, ale k teprve sedmnáctiletému fotbalistovi se připlazil a začal ho na zeleném pažitu před tisícovkami na tribunách líbat. Nešlo o letmý polibek, trval celkem dlouho a Couthino nijak neprotestoval. Dokonce Williamse pohladil po tváři.

Scénka jak vystřižená brakového romantického filmu nemohla zůstat utajená. Pěkně naštvala hlavně jistou Mariannu, které vadilo, že její přítel provedl na veřejnosti takové divadlo. Williams jí bude muset hodně vysvětlovat, co jeho počínání mělo znamenat...

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Slovácko dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
  Sparta - Slavia dnes 17 : 30
20240511T17 : 30:00+0200
Sparta vs. Slavia
Sparta vs. Slavia
Sparta
Slavia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.