Hlavní obsah

Kupujeme Rooneyho do Austrálie, oznámil Robbie Fowler a napálil tisíce lidí

PERTH

Nic se nesmí brát moc vážně, řekl si někdejší anglický reprezentant Robbie Fowler, hráč Liverpoolu, Manchesteru City a dalších klubů, který „na stará kolena“ kope za australský tým Perth Glory. A zapojil se do zaručených obchodních nabídek pro Waynea Rooneyho. Pětatřicetiletý fotbalista se v rozhovoru s jedním novinářem nechal slyšet, že s Rooneym mluvil. „Zeptal jsem se, jestli by nechtěl přestoupit do Perth Glory. A jeho reakce vůbec nebyla odmítavá,“ sdělil ochotně zvědavci.

Foto: archiv

Robbie Fowler, někdejší anglický reprezentant, nyní hráč australského Perth Glory.

Článek

„A tak jsem Wayneovi vyprávěl, jak si v Austrálii žiju, jak se o nás starají a tak. Velmi živě se o to zajímal,“ přiblížil senzacechtivému snaživci čtvrtý nejlepší kanonýr anglické fotbalové historie. Samozřejmě věděl, jak Angličané zprávy o fotbalu hltají, netušil ale, že novinář jeho legrácku spolkne a otiskne a  dokonce, že jí budou lidé věřit!

Vtípek měl pochopitelně jen krátké trvání, ale páteční dohrávku si v Perthu neodpustili. Uspořádali tiskovou konferenci, ze které nejprve kouč týmu Ian Ferguson poslal pozdravy svému jmenovci Siru Alexovi na Old Trafford. Pak potvrdil přítomným, že za 45 triliónů se klubu skutečně podařilo získat novou akvizici.

Na tiskovou konferenci přichází nová posila týmu Perth Glory. Poznali ji všichni...foto: Reuters/Network Ten

Po ovacích a skandování Rooney, Rooney pak už s vážnou tváří prohlásil, že byl velmi překvapený, kolik lidí Fowlerovu legrácku spolklo. A podobně mluvil i místopředseda klubu Lui Giuliani. „Ale kdyby se to někdy Rooney rozmyslel, rádi ho přivítáme. Ostatně kdybych před čtyřmi roky řekl, že za nás bude hrát Robbie Fowler, asi by se mi hodně lidí smálo...,“ dodal.

Reklama

  Plzeň - Slovácko dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
  Sparta - Slavia dnes 17 : 30
20240511T17 : 30:00+0200
Sparta vs. Slavia
Sparta vs. Slavia
Sparta
Slavia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.