Hlavní obsah

VIDEO: Ghanští fotbalisté odhalili, co se dělo v hotelu před první výhrou na mistrovství

Pohoda, bubny, křepčení... Ghanští fotbalisté částečně nechali nakouknout fandy do většinou přísně střežených míst i ve večerní době. Co se děje za zdmi hotelu, kde bydlí hvězdy trávníků, bývá nezřídka ožehavá otázka, jak je známo i z našich končin. Ghaňané se na start v africkém Poháru národů soustřeďovali po svém. Video z dění v sídle jednoho z favoritů kontinentálního mistrovství letí světem.

Foto: Louafi Larbi, Reuters

Fotbalisté Ghany oslavují tancem gól vstřelený Botswaně.

Článek

Není to senzace, jen pohled na zvláštní realitu. Podobná videa těžko budou unikat z dočasných bydlišť týmů na červnovém EURO.

Mnozí z fotbalistů Ghany, jak je vidět, přibalili na cestu patřičné nástroje. Někteří vzali za vděk tím, co našli na hotelu -miskou, jeden z nich improvizoval snad na krabici od bot. A naplno mohly propuknout příslušné kmenové zpěvy a tance. Vedení týmu patřičné bojové naladění schvaluje.

Hráči možná rádi na chvilku zapomněli na to, po většinu roku jsou v Evropě. Na svém domovském kontinentu si pěkně pospolu dopřáli tu jejich. A od podlahy. V prvním utkání pak porazili Botswanu 1:0.

Reklama

Související témata: