Hlavní obsah

VIDEO: Bizarní mela! Utkání jednonohých fotbalistů ukončila hromadná rvačka

Antverpy

Jako by už násilí nebylo na světě dost! Nečekaná vřava vzplála i na turnaji jednonohých fotbalistů v Antverpách v utkání výběrů Belgie a Nizozemska a zápas za nerozhodného stavu 3:3 předčasně ukončila hromadná bitka přihlížejících diváků přímo na hřišti...

Zápas jednonohých fotbalistů se změnil ve rvačkuVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Rozbuškou erupce násilí byl nedovolený zákrok jednoho z hráčů, který soupeři nastavil berli. Unfair počínání vzápětí vedlo k odplatě a incident vyvolal bouři nevole v obou táborech, slovní urážky se mísily se zuřivými gesty a šťouchanci.

Korunu všemu nasadili příznivci obou týmů, kteří vtrhli na trávník a výrazně přitvrdili. Vzduchem létaly pěsti a nechyběly ani kopy ve stylu kung-fu. Rozhodčí neváhal ani chvíli a zápas předčasně ukončil.

Ze smutných tváří handicapovaných fotbalistů, kteří se pomalu trousili z hřiště do kabin, pak šlo vyčíst jediné: tohle se tedy nepovedlo...

Přes politováníhodnou událost spolu oba výběry hodlají v budoucnu změřit síly častěji, ale výhradně ve fotbalu. "Musíme si promluvit o tom, co se vlastně stalo. Ukončit vztahy není řešení," shodli se zástupci obou celků v interview pro belgickou televizní stanici VTM.

Reklama