Hlavní obsah

Beckham je prý v životní formě, možná bude zpět v reprezentaci

MADRID/LONDÝN

David Beckham hraje podle trenéra Realu Madrid Fabia Capella v životní formě a měl by být znovu povolán do anglické fotbalové reprezentace. Její kouč Steve McClaren, jenž Beckhama nepozval do týmu od svého nástupu do funkce po loňském MS, možná volání Capella i některých fanoušků vyslyší. V sobotu oznámí nominaci na přátelský zápas s Brazílií a nevyloučil, že v ní Beckham bude.

Článek

"Nikdy jsem netvrdil, že má David zavřené dveře. Sleduji každého. Spekulací o něm bylo dost, počkejte si do soboty a uvidíte," uvedl McClaren, pod jehož vedením podávají Angličané rozpačité výkony.

Bývalý reprezentační kapitán Beckham v poslední době v Realu pookřál a táhne ho za španělským titulem. Tři kola před koncem soutěže má madridský klub stejně bodů jako vedoucí Barcelona. "Říkal jsem tuhle Davidovi, že ještě nikdy nebyl v tak dobré fyzické a psychické pohodě a on souhlasil. Nechápu, jak může takový hráč chybět v reprezentaci," řekl dnes Capello.

Italský kouč původně Beckhama po oznámení jeho letního přestupu do Los Angeles vyřadil z kádru, později ho však vzal zpět a z anglického záložníka se stal hlavní tahoun Realu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.