Hlavní obsah

Sionko s Pospěchem budou fasovat hanbaté videokazety

KODAŇ

Pikantní prémie čekají na fotbalisty dánského FC Kodaň, jehož barvy hájí i čeští reprezentanti Libor Sionko a Zdeněk Pospěch. Velkoobchod s erotickými materiály BN Agentur totiž po pětileté snaze konečně přesvědčil vedení klubu a smí každého hráče po vyhraném utkání odměnit dvojicí pornografických filmů.

Článek

Majitel společnosti Barny Nygaard je velkým fanouškem metropolitního klubu, každá jeho snaha jej sponzorovat ale zatím přinesla jen záporné reakce. Když se v roce 2003 pokusil na stadiónu koupit reklamní plochy, naštval hlavního sponzora, pivovar Carlsberg. Ten tehdy dokonce hrozil soudem. Jméno filmové společnosti se proto objevuje na klubových materiálech mezi sponzory jen velmi drobným písmem, po pěti letech už ale její přítomnost nepobuřuje.

Podle dánského serveru Sporten.dk dostanou hráči za každý start ve vítězném zápase poukázku na dva filmy, a to i zpětně od začátku sezony. Při devíti výhrách ve 14 dosavadních zápasech by si tak Sionko i Pospěch přišli hned na 18 filmů, není ale známo, zda nabídky využijí.

Otázkou samozřejmě je, jaká reakce čeká oba české fotbalové legionáře doma, až přinesou hanbaté prémie.

Pospěchovi je hej a může být v klidu, neboť v Dánsku žije sám. Sionko je na tom ovšem hůř, neboť má v Kodani rodinu a i trochu másla na hlavě. Figuroval totiž ve známé reprezentační aféře v hotelu Praha v březnu loňského roku před kvalifikačním zápasem o EURO 2008 s Německem. Alespoň Petr Čech tehdy prohlašoval, že se dýchánku s lehkými děvami v dejvickém hotelovém apartmá zúčastnili všichni hráči bez výjimky. A Sinko tehdy v Brücknerově výběru nechyběl...

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.