Hlavní obsah

Baroš a Šmicer slavili jen lehce

PRAHA

Ve středu před půlnocí zvedli Vladimír Šmicer a Milan Baroš nad hlavu nejcennější klubovou trofej. Ve čtvrtek projížděli v otevřeném autobusu nadšeným Liverpoolem a v pátek odpoledne byli oba první čeští vítězové Ligy mistrů v Praze. Před úterním srazem reprezentace, na který přijel Šmicer téměř po roční pauze, zaviněné zraněním, hovořili o dalších oslavách doma...

Článek

"Nebylo to nijak žhavé, že bychom se opíjeli," odmítl bouřlivé veselí Vladimír Šmicer.

"V pátek jsem pozval kamarády na takovou menší oslavu v Praze, ale Vízkova Kozlovna to nebyla. Potom jsem jel za Milanem Barošem do centra Prahy a poseděli jsme ještě spolu. V sobotu jsme byli na večeři s manželkou, kterou jsem pár týdnů neviděl. V neděli jsem jel pro děti na chatu. Na to jsem se moc těšil. Bylo tam příjemně a jak jsem říkal v pátek, dobíjel jsem v klidu baterie," popisoval volné dny střelec důležitých gólů Liverpoolu ve finále Ligy mistrů.

"V pondělí jsem si po ránu zahrál golf, takže se cítím zase v pohodě a těším se na kvalifikační zápasy," řekl Právu Vladimír Šmicer, který zvažuje nabídky z Charltonu, FC Birmingham, Bordeaux a Lens. "Spíš bych kvůli rodině zůstal v Anglii. Uvidím," prozradil.

Milan Baroš skutečně do Vigantic nejel... "Byl jsem v Praze a okolí, odpočíval jsem a trochu slavil s kamarády, které tu mám. Nic bujarého, protože pořád mám před sebou dva kvalifikační zápasy a v nich musíme jednoznačně zvítězit. Pak bude volno a samozřejmě pojedu do Vigantic. Tam to s rodinou a tamními kamarády ještě jednou řádně oslavíme. Už se těším, až tahle dlouhá sezóna s krásným vrcholem v Istanbulu, skončí," dodal Baroš.

Reklama