Hlavní obsah

Poborský může být až dva týdny mimo hru

PRAHA

Poraněný úpon stehenního svalu trápí Karla Poborského, který kvůli němu vynechal pondělní druholigový zápas Českých Budějovic proti Pardubicím. Rekordman v počtu startů za českou reprezentaci se nyní věnuje intenzivní rehabilitaci, přesto podle českobudějovického manažera a trenéra Františka Cipra může být mimo hru jeden až dva týdny.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Karel Poborský

Článek

Start čtyřiatřicetiletého záložníka v sobotním zápase v Horních Počernicích je prý velmi nejistý. "Karel teď musí mít pár dní klid. Až do čtvrtka chodí na speciální chiropraktická cvičení a léčbu laserem," řekl ve středu ČTK Cipro.

Charakter Poborského zranění je podle něj velmi nečitelný. "Těžko odhadovat, jak se to bude vyvíjet. Momentálně toho moc nevíme, ve čtvrtek nebo v pátek by to mělo být jasnější," dodal Cipro.

Poborský je tak dalším reprezentantem, který má zdravotní potíže. Zraněné lýtko už několik týdnů nepustilo do hry obránce Zdeňka Grygeru, poraněná šlacha pod kolenem už od konce února zase trápí záložníka Vladimíra Šmicra. Naopak útočníci Jan Koller s Vratislavem Lokvencem, kteří si loni na podzim poranili koleno, se už v minulých dnech znovu zapojili do hry.

Reklama