Hlavní obsah

Útočník Trezeguet změnil názor a zůstává v Juventusu

MILÁN

Útočník David Trezeguet změnil názor a rozhodl se zůstat v Juventusu Turín. V italském týmu, který se vrátil do první ligy, prodloužil smlouvu o další tři roky do roku 2011. Ještě před dvěma týdny přitom francouzský fotbalista prohlašoval, že neexistuje nic, co by ho mohlo v klubu udržet.

Foto: ČTK/AP

Útočník Juventusu David Trezeguet (uprostřed) na archivním snímku

Článek

Trezeguet měl kontrakt do konce příští sezóny. Po první nabídce nové smlouvy cítil, že o něj už vedení klubu nemá zájem, a chtěl odejít. Podle zákulisních informací měl přestoupit do Valencie nebo Olympiqueu Lyon.

Díky růstu cen klubových akcií na kapitálovém trhu mu však vedení Juventusu mohlo nabídnout atraktivnější kontrakt, takže se devětadvacetiletý útočník nakonec rozhodl zůstat. "Jsem hrdý, že spojím své jméno s Juventusem na další čtyři roky. Dnes jsem udělal klíčové rozhodnutí pro svou kariéru a život. Tohle je klub, který mi dal strašně moc a ve kterém chci pokračovat," řekl spoluhráč Pavla Nedvěda.

Trezeguet v Juventusu působí už sedm let. Klub neopustil ani po loňské korupční aféře, která vyvrcholila odebráním titulu a pádem týmu do druhé ligy. Z ní se Juventus s Trezeguetovým přispěním okamžitě vrátil zpět mezi elitu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.