Hlavní obsah

Buffon: Juventus není favoritem Serie A

PRAHA

Vedoucí tým italské nejvyšší soutěže Inter Milán remizoval v 11. kole na půdě Juventusu, za který nastoupil jak Grygera tak Nedvěd. I přes tento úspěch Staré dámy nepovažuje jeden z nejlepších gólmanů planety Gianluigi Buffon Juventus za favorita Serie A. "V soutěži hrají minimálně dvě až tři mužstva, která jsou lépe organizovaná než my," řekl Buffon.

Foto: www.buffononline.com

Fotbalový brankář Juventusu Gianluigi Buffon

Článek

V utkání proti Interu Milán se v brance Juventusu objevila opora Gianluigi Buffon a od serveru goal.com si tento brankář vysloužil známku 7, nejvyšší z domácího týmu. Naproti tomu nejnižší ocenění 5 získal český záložník Pavel Nedvěd.

Brankář Juventusu měl dobrý pocit z předvedené nebezpečné hry proti Interu, navzdory tomu zůstává realistou a dobré výkony mužstva nepřeceňuje. „Jsem příliš praktický a realistický na to, abych nás pasoval na zisk Scudetta v této sezóně. V soutěži hrají minimálně dvě až tři mužstva, která jsou lépe organizovaná než my,“ řekl Buffon.

„Myslím si, že správnou filozofií je, vidět Juventus jako mužstvo, které není tak připravené jako Inter nebo AC Milán,“ prozradil Buffon svůj názor ohledně možných aspirantů na italský titul.

Blanc: Známe své herní rezervy

„Zápas nám ukázal, že náš tým má rezervy, kde se zlepšovat. Ukázali jsme statečnost, co můžeme udělat srdcem, technikou a průpravou,“ hodnotil manažer Juventusu Blanc možnosti svého týmu.

„Byla možnost vstřelit druhou branku. Toto utkání jsme hráli, abychom ho dovedli do vítězství, ale nakonec skončilo remízou. Je to znamení, že Juventus je zde a že v lize bojujeme,“ pokračoval generální manažer Bianconeri.

„Nesmíme zapomínat, odkud přicházíme. Komplimenty patří všem. Sestavě, která dokázala, že se Juventus nikdy nevzdá a že jsme tady. Juventus ukázal proti Interu mnoho z kvality a organizace hry,“ zakončil Blanc.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.