Hlavní obsah

Ronaldinho prý už na moderní fotbal nemá, on sám končit nehodlá

PRAHA

Pryč jsou časy, kdy na slavného brazilského fotbalistu Ronaldinha pěli chválu ze všech stran. V neděli se dokonce ve španělských médiích objevila zpráva, že záložník AC Milán chce pověsit kopačky na hřebík. To ovšem 29letý špílmachr na svém webu rychle dementoval. „Nikdy jsem se nerozhodl odejít do fotbalového důchodu,“ zlobí se Ronaldinho.

Článek

„Musím se ohradit proti informacím, které ve svém zářijovém čísle vydal španělský deník Sport, jelikož jsem se nikdy nerozhodl odejít do fotbalového důchodu,“ stojí v oficiálním hráčově stanovisku. „Ta zpráva je nepodložená a přichází od senzacechtivého novináře. Fotbal byl a stále je pro mě velkou zábavou,“ dodal Ronaldinho.

Brazilská superstar také potvrdila, že jí v současném působišti nic nechybí. „Jsem v Miláně velice šťastný a jsem moc rád, že můžu oblékat dres slavného AC. Stejně tak jsem byl šťastný ve všech svých dřívějších klubech,“ poznamenal Ronaldinho.

„Dokážu přijmout kritiku, ať už je pozitivní nebo negativní. Jen pokud je ovšem založena na pravdivých skutečnostech. Vydávání lživých zpráv je na druhou stranu nepřijatelné,“ zlobí se Ronaldinho. „Všechny můžu ubezpečit, že můj kontrakt v AC vyprší až v roce 2011. A společně s mými spoluhráči se do této doby pokusíme vyhrát všechny tituly, které budou možné,“ dodal Brazilec.

Proti Ronaldovi však v těchto dnech nestojí jen citovaný španělský deník. Na jeho adresu se kriticky vyjádřila také například bývalá polská hvězda týmů Juventus a AS Řím Zbigniew Boniek. „Ronaldinho už je za zenitem, už na to nemá hrát moderní fotbal. Pořád může protihráče pokořit s míčem u nohy, ale dnes je potřeba běhat, a to Ronaldinhovi už nejde,“ citovala Boniekova slova server goal.com.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.