Hlavní obsah

VIDEO: Je Ibrahimovič normální? Na oslavu titulu v Sérii A kopl spoluhráče do hlavy

ŘÍM

Až se zatají dech, když fotbalový fanoušek vidí, čeho všeho je schopen Zlatan Ibrahimovič. Švédský útočník v návalu radosti ze zisku ligového titulu kopl svého spoluhráče Antonia Cassana, který zrovna poskytoval rozhovor italské televizi.

Foto: Alessandro Bianchi , Reuters

Útočník AC Milán Zlatan Ibrahimovič se raduje z gólu do sítě Bologni.

Článek

Milánský celek právě dohrál zápas 36. kola Serie A na půdě AS Řím, který skončil bez branek. Právě zisk bodu zajistil „rossoneri“ po sedmi letech ligový triumf.

Redaktor italské televize si k interview vybral Cassana, který odpovídal na otázky, když se najednou v záběru objevila noha Ibrahimoviče, který kopl v přímém přenosu svého spoluhráče do hlavy.

Italský útočník vypadal překvapeně, ale po chvilce zaváhání dokončil rozhovor.

Nebyl to první Ibrahimovičův blikanec. V září minulého roku nakopl na tréninku milánského klubu spoluhráče Rodneyho Strassera a o dva měsíce později se popral se stoperem Oguchi Onyewuem. V listopadu také poslal kung-fu kopem do nemocnice obránce Interu Milán Marca Materazziho.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.