Hlavní obsah

Ligovou premiéru Sparty v Teplicích uvidíte živě na Stream.cz

PRAHA

Spartu v ligové premiéře uvidíte. Teplice také. A přitom se nemusíte harcovat na Stínadla, ani bědovat nad tím, že Česká televize přímý přenos úvodního zápasu fotbalové ligy nevysílá. Komentovaný videopřenos poběží na stránkách Stream.cz živě od 19 hodin na adrese http://fotbal.sport.cz/fotbal/primy-prenos/. „Dostat ligový fotbal na Seznam, resp. Sport.cz, jenž je největším internetovým portálem v České republice, bylo naším snem,“ pochvaluje si místopředseda ČMFS Jindřich Rajchl.

Článek

Už když nová fotbalová generalita představovala svůj volební program, mluvila o tom, že by chtěla nabízet fanouškům daleko víc zápasů. „Chceme přenosy z ligových zápasů dostat na internet a časem třeba i do mobilů,“ plánoval nynější místopředseda svazu Jindřich Rajchl.

Projekt teď díky spolupráci fotbalového svazu, České televize a portálu Seznam.cz dostává konkrétní obrysy.

„Jsme moc rádi, že velice atraktivní duel dvou pohárových zástupců českého fotbalu na evropské scéně, který nevysílá žádná televize, budou moci sledovat diváci na stránkách Sport.cz. “ pochvaluje si místopředseda ČMFS Jindřich Rajchl.

Jindřich Rajchl netají, že se mu splnilo velké přání.foto: Právo/Petr Horník

Na stránkách Sport.cz mohli diváci v uplynulé sezóně pravidelně sledovat domácí zápasy druholigové Dukly Praha, dnes večer bude mít na http://online.stream.cz/ premiéru přenos z nejvyšší domácí soutěže.

„Skvělé, že se povedlo tento krok díky spolupráci všech partnerů udělat a náš fotbal tak získá další diváky. Česká televize nám vyšla vstříc, za což jí patří dík. Prostřednictvím portálu Seznam.cz se tak dostane atraktivní utkání Teplic se Spartou do každé domácnosti,“ pochvaluje si Rajchl a netají, že by byl velice rád, kdyby jen u premiéry nezůstalo. „Chtěli bychom v projektu pokračovat a v budoucnu vysílat z každého kola jeden zápas, který nebude nabízet Česká televize.“

Plány jdou ale ještě dál – ligový fotbal bude možno v budoucnu sledovat i v mobilních telefonech. „Smlouva se společností T-Mobile už je hotová, takže streamované ligové zápasy se v mobilních telefonech opravdu objeví,“ potvrdil místopředseda svazu.

V tuto chvíli je však pro všechny fanoušky podstatné hlavně to, že atraktivní duel Teplic se Spartou mohou sledovat dnes od 19 hodin na http://online.stream.cz/

Ligový fotbal bude mít na našich stránkách premiéru, takže vítejte u prvního přenosu.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Slovácko dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
  Sparta - Slavia dnes 17 : 30
20240511T17 : 30:00+0200
Sparta vs. Slavia
Sparta vs. Slavia
Sparta
Slavia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.