Hlavní obsah

FANTASY! Známe vítěze duelu! Hrdličkovi stačilo 34 bodů k vítězství a Zelenka už ho nepředstihne

Vložené kolo uteklo jako voda a přineslo Michalu Hrdličkovi poslední sedmý bod, který stačí k celkovému vítězství v souboji. K triumfu mu stačilo pouhých 34 bodů. Jak své vítezství Michal hodnotí a s jakou sestavou se vydá do boje v kole příštím, se dočtete na následujících řádcích.

Michal Hrdlička vítězí v souboji!

Článek
Fotogalerie

"Vložené kolo se stalo Luďkovi osudným. Získal jsem v něm podprůměrných 34 bodů, ale už to jen tak šolíchám a kloužu do cílové rovinky. Na samozvaného „experta" Luďka zelenku to znovu stačilo, ale to už v této fázi souboje překvapí málokoho.

Zelímu sázka na Lafatu nevyšla

Zelí měl tentokrát mimořádně šťastnou ruku při volbě kapitána. Pásku pomyslně navlékl Davidu Lafatovi. Když jsem ho měl kapitánem já, hattrickem sestřelil Mladou Boleslav. Teď vyšel střelecky naprázdno, dostal červenou a Luďka připravil o 4 body.

Z mého týmu nikdo nějak zvlášť nevyčníval, nejlepší byli Jarolím, Krejčí a kapitán Baroš. Jinak, jak už jsem předesílal, spíše podprůměr a není se čím chlubit. V dalším kole, které se hraje jednotně v neděli od 18 hodin, budu mít snad šťastnější ruku.

Jakou sestavu pošle na hřiště Hrdlička ve 29.kole?

V předposledním dějství věřím třem Plzeňákům, kteří by si měli užívat vychlazeného šampaňského. Sázím na Kozáčika, Horvátha a Kovaříka. Spartě tolik nevěřím, tak raději zkouším jen Krejčího, který si asistence připisuje s železnou pravidelností.

Pod Petroušem se rozjela Slavia, takže opět tři zástupci. Zadáci Bortel a Dostál, k nim forvard Milan Škoda. Toho na špici doplňuje Hubník z Jablonce. Ten se nachází ve velkém laufu a proto mu svěřuji významnou roli kapitána.

Doufám, že alespoň na slušných 50 bodů to bude stačit, na Zelenku stoprocentně. Ten se musí smířit s tím, že ho vydechnout nenechám. Ramena dělal po celou dobu našeho souboje a teď už je jasné, že ho mě nemůže dostihnout. Já jdu tedy slavit a užívat si poslední kola Gambrinus ligy."

Reklama

  Plzeň - Slovácko dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
  Sparta - Slavia dnes 17 : 30
20240511T17 : 30:00+0200
Sparta vs. Slavia
Sparta vs. Slavia
Sparta
Slavia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.