Hlavní obsah

Po Labantovi a Barankovi opouští Spartu i Michalík

PRAHA

Spartu opouštějí jména, bez kterých by si její fanoušci ještě nedávno nedokázali kádr představit. Po Vladimíru Labantovi a Miroslavu Barankovi ji opouští i slovenský reprezentační záložník Rastislav Michalík. Sparťané v sobotu vyrazili na soustředění do Španělska už bez něj.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Rastislav Michalík ze Sparty (vlevo) padá v souboji s libereckým Josefem Valachovičem.

Článek

"Rasťa má nabídky ze dvou klubů, první z norského Lilleströmu, druhou z tureckého Kayserisporu," uvedla na klubových internetových stránkách mluvčí klubu Lenka Raková s tím, že pravděpodobnější se zdá turecké angažmá. Výsledek by měl být znám v neděli.

Na soustředění odletělo 24 hráčů, včetně Matušoviče a dorostence Šimůnka. V kádru zůstává i Ondřej Herzán.

Sparta stráví příští dny v areálu padesát kilometrů od Valencie, tým čekají čtyři zápasy. V neděli nastoupí proti FC Curych, v úterý proti Šachtaru Doněck, ve středu bude hrát s Valencií a v pátek s Dinamem Záhřeb.

Další posila

Sparta je blízko získání své druhé letošní posily. Po Matušovičovi, který se pražskému klubu upsal na začátku týdne, by na Letnou měl zamířit obránce Slovácka a reprezentační jednadvacítky Michal Kadlec. Pravděpodobně v pondělí, poslední den přestupního termínu, by mělo být stvrzeno jeho roční hostování s následnou opcí.

"Za určitých podmínek jsme připraveni do toho jít. Ale nic zatím podepsaného není," řekl dnes ČTK sportovní ředitel Sparty Miroslav Pelta s tím, že jednání stále pokračují a na konci týdne by mohla být dohoda o hostování zpečetěná. Pokud by se tak stalo, Kadlec by v pondělí mohl odletět za novými spoluhráči na herní soustředění do Španělska.

Reklama

Související témata: